8 راهکار برای بهبود شرایط آشپزخانه رستوران

فرقی نمی کند که در حال افتتاح رستوران خود باشید ، شعبه جدیدی را افتتاح کنید و یا اینکه رستوران خود را گسترش دهید ! در هر صورت مهم ترین بخش رستوران شما آشپزخانه ان است. به طور کلی می توان گفت که قلب کسب و کار شما و رستوران شما آشپزخانه آن است .

آشپزخانه جایی است که در آن شما غذای خود را طبخ می کنید و از مواد غذایی و ابزار های پخت و پز خود در آن نگهداری می کنید . به همین دلیل آشپزخانه و تجهیزات داخل آن در رستوران ها از اهمیت بالایی برخوردار هستند . امروزه استفاده از تجهیزات صنعتی در آشپزخانه ها و استفاده از دستگاه های اتوماتیک رشد چشمگیری داشته است .

کباب پز اتوماتیک و فر پیتزا ریلی ، تجهیزات مدرن آشپزخانه ها

استفاده از دستگاه های طبخ غذا به صورت اتوماتیک و فرهای صنعتی باعث شده است که آشپزخانه ها دیگر به صورت سنتی مدیریت نشوند. با توجه به گستردگی استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی در رستوران ها، اهمیت تهیه این تجهیزات روز به روز بیشتر شده است.

خرید تجهیزات آشپزخانه دسته دوم خوب یا بد ؟

بعضا مشاهده شده است رستوران ها برای کاهش هزینه ها اقدام به خرید تجهیزات آشپزخانه دسته دوم کرده اند. این کار هم از نظر بهداشت و سلامت مورد قبول نیست و هم اینکه خرید تجهیزات آشپزخانه دسته دوم شامل هیچ نوع گارانتی و خدمات پس از فروشی نمی شوند. (مگر اینکه از طرف کارخانه سازنده خریداری شوند) در صورت بروز مشکل در این تجهیزات دسته دوم، رستوران ها و آشپزخانه ها متحمل هزینه های سنگین تعمیر و خدمات شده اند .

 


8 راهکار برای بهبود شرایط آشپزخانه رستوران

با توجه به این موارد 8 نکته مهم برای آشپزخانه های رستوران ها را به شما یادآوری می کنیم . شما می توانید با انجام این 8 نکته ضمن داشتن یک آشپزخانه زیبا و شیک در رستوران خود، از بهترین تجهیزات آشپزخانه نیز استفاده نمایید . این نکته را به یاد داشته باشید که هیچ وقت آشپزخانه های 2 رستوران کاملا شبیه به هم نمی شود. شما باید بر اساس نیاز خود آشپزخانه خود را تجهیز کنید .


1- انعطاف پذیری در آشپزخانه و فضای مورد استفاده آن

همان طور که منوی شما باید کامل و منعطف باشد و انواع غذاها را در منو داشته باشید آشپزخانه شما نیز باید منعطف باشد و شما به راحتی بتوانید انواع غذا ها را در آن طبخ کنید. اگر از ابزار ها و تجهیزات بزرگ که فضای زیادی را اشغال می کنند استفاده کنید عملا آشپزخانه خود را حسابی شلوغ کرده اید.

امروزه استفاده از دستگاه های جمع جور کباب پز تابشی به جای منقل های بزرگ پخت کباب ، استفاده از فر ریلی پخت پیتزا به جای فرهای بزرگ ایستاده پخت پیتزا ، استفاده از سیخ شور هگزاگونال به جای محل های سنتی شست و شوی سیخ ، استفاده از سرخ کن دو سبده به جای ظرف های بزرگ برای سرخ کردن سیب زمینی و قارچ و موارد مشابه می تواند به شما کمک زیادی کند تا فضای آشپزخانه خود را بهینه کنید .

2- کاربری آسان تجهیزات در آشپزخانه

تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه رستوران ها باید علاوه بر اینکه روند طبخ غذا را تسریع می کنند کارایی و کاربری آسانی نیز داشته باشند. اینکه شما مدت زمان زیادی برای تنظیم دستگاه های پخت غذا صرف کنید و برای هر مدل غذا یک تغییر جدید را انجام دهید کاری بیهوده و طاقت فرسا است.

استفاده از دستگاه های اتوماتیک مثل کباب پز اتوماتیک ، سرخ کن هگزاگونال اتوماتیک ، سیخ شوی اتوماتیک ، فر پیتزا ریلی و موارد اینچنینی باعث میشود علاوه بر اینکه پخت غذای شما در مدت زمان کمتری انجام شود ، انجام این کار ها نیز در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود. نتیجه این کار این است که از زمان سفارش غذا یا تحویل غذا به مشتری زمان کم تری سپری می شود و مشتری کمتر انتظار خواهد کشید .

3- کاربری آشپزخانه

به دلیل استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی و وسایل آشپزی ریز و درشت ، آشپزخانه ها عموما محل هایی شلوغ و یا بهم ریخته می باشند.اما این شلوغی و بهم ریختگی نباید مانع این شود که فرآیند طبخ غذا با مشکل روبرو شود . طراحی محیط آشپزخانه و استفاده از دستگاه های اتوماتیک باعث میشود که بخش بزرگی از فعالیت های طبخ غذا به صورت اتوماتیک انجام شود .

4- تامین سلامت مواد غذایی و طبخ سالم

امروزه دیگر هیچ رستوران و آشپزخانه ای از منقل و زغال برای کباب کردن استفاده نمی کند. شعله ها جای خود را به وسایل پخت و پز تابشی داده اند. استفاده از کباب پز تابشی ، فر پیتزا ریلی تابی ، فر پخت برنج تک پرسی و موارد اینچنینی در آشپزخانه های رستوران ها، رشد بالایی داشته است. اگر از وسایل مدرن و اتوماتیک استفاده نمی کنید باید در تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود تغییراتی ایجاد کنید.

 5- استفاده از آشپزهای خبره در زمینه طبخ غذا

استفاده از نفرات چیره دست و خبره در زمینه طبخ غذا می تواند به رشد آشپزخانه شما کمک زیادی کند. امروزه دیگر نفرات آشپز ماهر در رستوران ها کم شده اند و جای آنها را تجهیزات آشپزخانه صنعتی پر کرده است . به جای نفرات ماهر در زمینه طبخ کباب دستگاه های اتوماتیک پخت کباب و کباب پز تابشی اتوماتیک این کار ها را انجام می دهند . با این حال همچنان استفاده از سرآشپز های معروف می تواند به بهبود عملکرد آشپزخانه شما کمک کند.

5- استفاده از آشپزهای خبره در زمینه طبخ غذا

استفاده از نفرات چیره دست و خبره در زمینه طبخ غذا می تواند به رشد آشپزخانه شما کمک زیادی کند. امروزه دیگر نفرات آشپز ماهر در رستوران ها کم شده اند و جای آنها را تجهیزات آشپزخانه صنعتی پر کرده است . به جای نفرات ماهر در زمینه طبخ کباب دستگاه های اتوماتیک پخت کباب و کباب پز تابشی اتوماتیک این کار ها را انجام می دهند . با این حال همچنان استفاده از سرآشپز های معروف می تواند به بهبود عملکرد آشپزخانه شما کمک کند.

6- کاهش مصرف انرژی

اگر در رستوران خود از دیگه های قدیمی و کباب پزهای سنتی و یا فرهای قدیمی پیتزا استفاده می کنید باید به شما بگویم که چند برابر یک رستوران مدرن هزینه اتلاف انرژی می دهید .شما می توانید با استفاده از یک کباب پز تابشی ، فر پیتزا ریلی ، فر برنج تک پرسی کته پز ، سرخ کن دو سبده و سیخ شوی هگزاگونال ، مقدار قابل توجهی از هزینه های انرژی خود را کاهش دهید. حتی امروزه نمونه های از کباب پز تابشی اتوماتیک ، فر پیتزا ریلی و موارد مشابه طراحی و ایجاد شده است که بدون برق و با باتری نیز تا 8 ساعت برای شما کار می کند.

تمامی محصولات شرکت مهر تابش استیلا دارای 1 سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند.

اگر از وسایل مدرن و اتوماتیک استفاده نمی کنید باید در تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود تغییراتی ایجاد کنید.

7- تهویه مطبوع هوا

استفاده از شعله های مستقیم آتش برای پخت پز و ریختن مواد غذایی مثل روغن و غیره بر روی شعله ها باعث ایجاد بوی بد و دود در آشپزخانه ها میشود. امروزه استفاده از کباب پز بدون دود و استفاده از کباب پز تابشی باعث شده است که سیستم تهویه هوا در آشپزخانه ها تغییر کند. انتشار دود در آشپزخانه ها باعث میشود که طعم غذا بد شود و یا حتی بوی این دود به محل انتظار مشتری نیز سرایت کند. شما می توانید از تجهیزات تابشی بدون دود مثل کباب پز تابشی بدون دود استفاده کنید.

8- استفاده از تکنولوژی

استفاده از دستگاه های بروز و تجهیزات مدرن در آشپزخانه ها باعث شده است که فرایند طبخ غذا در این سال ها دچار تغییرات اساسی شود. استفاده از دستگاه های اتوماتیک و فر ریلی و سرخ کن ها باعث شده است که روند طبخ غذا به سمت صنعتی و مدرن شدن پیش برود. این صنعتی و مدرن شدن باعث شده است که غذا بهتر پخته شود و ما شاهد طبخ یکنواخت غذاها باشیم . همچنین سلامت طبخ غذا نیز بهتر و بالاتر باشد و ما کمتر شاهد غذای سوخته و غیر بهداشتی باشیم.

معرفی مجموعه تابش استیلا

شرکت مهر تابش استیلای اراک مخترع انواع تجهیزات آشپزخانه می‌باشد . این شرکت در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی ، کباب پزهای صنعتی و خانگی و فر پیتزای ریلی فعالیت دارد . مهر تابش استیلا با اختراع فر پیتزای ریلی و انواع کباب پز های تابشی و عرضه آن‌ها در بازار داخل و خارج از ایران ، توانسته است به‌خوبی نظر خریداران و کاربران را به خود جلب کند.این شرکت تمامی محصولات خود را با یکسال گارانتی و 10سال خدمات پس از فروش واقعی ،با قیمت هایی بسیار مناسب و رقابتی روانه بازار تجهیزات آشپزخانه های صنعتی خواهد کرد.

دستگاه کباب پز تابشی اولین بار در ایران حاج حمیدرضا کربلایی اختراع و طراحی شد و پس از کسب گواهینامه ثبت اختراع و تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی ،تولید انبوه آن در دستور کار قرار گرفت . اینک که چندین سال از اختراع اولین کباب پز تابشی میگذرد 20 مدل کباب پز تابشی با نام تجاری تابش استیلا در انواع کباب پز تابشی اتوماتیک ، کباب پز تابشی چند منظوره (سالاماندر) و کباب پز تابشی رومیزی ،فر ریلی (پخت برنج تک پرسی)، فر ریلی پیتزا ، سرخ کن طرح امپریال ، سیخ شوی هگزاگونال ، کباب پز خانگی ا در طرح ها  و مدل های مختلف با ظرفیت پخت مختلف متناسب با کسب و کار شما ،طراحی ،تولید و به بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی عرضه گردیده است.

نحوه خرید محصولات تابش استیلا

شما می‌توانید برای سفارش محصولات تابش استیلا با شماره‌های ارائه شده در همین سایت تماس گرفته و محصول مورد نیاز خود را با مناسب‌ترین قیمت ( قیمت درب کارخانه) و بالاترین کیفیت، درب منزل خود دریافت نمایید .تمام محصولات تولید شده در گروه مهر تابش استیلا دارا گارانتی، تائید وزارت بهداشت و نشان استاندارد می‌باشند. شما در هنگام خرید از خدمات پس از فروش 10 ساله نیز بهره‌مند خواهید شد .

 


راهنمای خرید فر پیتزا ریلی تابش استیلا

6 روش برای انتخاب یک رستوران خوب در تمامی ایران

معرفی محصول جدید شرکت تابش استیلا - فر برنج تک پرسی ته چین

آشپزخانه ,استفاده ,های ,ها ,تجهیزات ,کباب ,استفاده از ,کباب پز ,پز تابشی ,تجهیزات آشپزخانه ,طبخ غذا ,تجهیزات آشپزخانه صنعتی ,خرید تجهیزات آشپزخانه ,بهبود شرایط آشپزخانه ,برای بهبود شرایط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کفش چرم ایران وبلاگ هنری مهران|تندیس چت|آدرس اصلی کتابخانه عمومی آیت الله کاشانی شهرستان ماکو عشق آنلاین VOIP & Forex postsalemB نگین موزیک گیگ هک نسرین حیدری